• Kedvezmény
  • Megújítva
WonderLandUA Aranyos Fa Fogselymet Bobbins, Üres varrócérna Cséve, keresztszemes Hímzés, Kellékek, Fonal Szervező Eszközök (Virág, 20 db / Csomag)

WonderLandUA Aranyos Fa Fogselymet Bobbins, Üres varrócérna Cséve, keresztszemes Hímzés, Kellékek, Fonal Szervező Eszközök

 
HUF 3373.65

Jelen van
A boltban

① EGYEDI KÉZMŰVES ELLÁTÁSI ESZKÖZÖK : nem egy unalmas műanyag fogselymet bobbins de aranyos fa is. ② EGY-AZ-EGY-FAJTA SZERVEZET ESZKÖZÖK : tárolja a fogselymet, valamint a szálak egy előkelő, ahogy a csinos bobbins. ③ SZÉP, DE HASZNOS : Használja őket, miközben dolgozik, vagy csak hagyja az asztalon, mint egy darab dekorációval. ④ AJÁNDÉK ÖTLET a készítőknek, hogy csatornába, lepedősök, valamint azok, akik szeretik a cross stitch vagy hímzéssel. ⑤ MADE IN EUROPE : kész van, lézer-vágott rétegelt lemez.Ezek a vicces fogselymet állattartók egy nélkülözhetetlen kiegészítője bármely személy gyakorló hímzés, keresztszemes hímzés, varrás, horgolás, vagy bármely más kézimunka.A megfelelő szál tárolás, amit lehet, hogy a munka sokkal több egyszerű, kényelmes.Tehát, ha kell, szalag vagy csipke birtokosai, szál kapucnisok vagy zsineg cséve, nézd meg ezeket alma alakú, fából készült bobbins.Különben is lehet díszíteni ezek a szervezőknek a lehetőséget, hogy a munkaeszközök még szép, eredeti.Minden csomag tartalmazza a 15 db vagy 20 db attól függően, hogy a design.Kérjük, válaszd ki, melyik tetszik.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok