• Kedvezmény
  • Megújítva
Rison Új, Vezeték nélküli Bluetooth-Pro Vezérlő Gamepad Joystick Fekete Nintendo Wii U

Rison Új, Vezeték nélküli Bluetooth-Pro Vezérlő Gamepad Joystick Fekete Nintendo Wii U

 
HUF 8788.50

Jelen van
A boltban

Kifejezetten a Wii U Konzol pedig nem fog működni a Wii játékok.Kompatibilis : Wii U-rendszer, vagy játékok.A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes az irányítást.Kényelmes, még a kiterjesztett játékmenetek.Jellemző, hogy a kettős analóg kapcsolók, ergonomikus elrendezés gombra.Termék Bevezetés : Ez a Wii U Vezérlő Tökéletes Bárkinek.Akár egy Alkalmi játékos, aki csak játszik, alkalmanként vagy egy hardcore veterán, aki lélegzik, videójátékok, ezt az adatkezelő az ön számára.Az Ergonomikus kialakítású, hogy Kényelmes legyen, hogy a játék számtalan órányi játék!Vezeték nélküli kapcsolatok a Wii U. Fordította, hogy a Wii U Konzolon játszani bárhol a szobában!Rechargerable adatkezelő, hogy pénzt takarít meg önnek a drága akkumulátorok!Ez a vezérlő is jön-val egy usb Töltő Kábel, amely számol az adatkezelő gyorsan!A gombok teljesen működőképes a nem késedelmes válasz idő!Az analóg kapcsolók a megfelelő mennyiségű súrlódási a precíz, pontos játék.Termékleírás : Szín : Fekete Anyag : Műanyag Méretek : 4.33 x 6.3 x 1.5 " / 11 x 16 x 3.8 cm-es (L x W x H), Súly : 7.9 oz / 224 gramm Kompatibilis : Wii U-rendszer vagy a játékok, hogy egy Pár Wii U Pro Controller a Wii U Konzol Megjegyzés : Legfeljebb hat Wii Távirányító és/vagy négy Wii Pro Adatkezelők tudnak együtt dolgozni a Wii U használatával, vagy az érzékelő csík a Wii U Game Pad vagy a sensor bar.Hogyan kell : 1.Míg a Wii U a Menü, nyomja meg a SYNC Gombot a Wii U Konzol megjelenítéséhez az adatkezelő a párosítás képernyőn. 2.Nyomja meg a SYNC gombot újra a konzolt, amíg a képernyőn megjelenik a vezérlő típusát szeretné párosítani. 3.Nyomja meg a SYNC gombot a Wii U Pro Kontroller. 4.Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 5.A Játékos LED a vezérlő kigyullad, amikor a párosítás befejeződött.A Játékos LED azt jelzi, hogy a játékos számát a vezérlő jelenleg használatban van.Csomag Tartalma : 1x Vezeték nélküli Kontroller Nintendo Wii U Pro 1x USB Töltő Kábel.


Egyéb jellemzők

Color:
Black
Material:
Plastic
Dimensions:
4.33 x 6.3 x 1.5 / 11 x 16 x 3.8 cm (L x W x H)
Weight:
7.9 oz / 224 g
Compatible with:
Wii U system or games
How to Pair a Wii U Pro Controller with the Wii U Console :
Note:
Up to six Wii Remotes and/or four Wii Pro Controllers can work together with the Wii U using either the sensor strip on the Wii U GamePad or the sensor bar.
How to do:
1.While on the Wii U Menu, press the SYNC Button on the Wii U Console to display the controller pairing screen. :
2.Press the SYNC button on the console again until the screen shows the controller type you want to pair. :
3.Press the SYNC button on the Wii U Pro Controller. :
4.Follow the on-screen instructions. :
5.The Player LED on the controller will light up when the pairing is complete. The Player LED indicates the player number of the controller currently in use. :
Package Content:
1x Wireless Controller for Nintendo Wii U Pro :
1x USB Charging Cable :

Hasonló ajánlatok