• Kedvezmény
  • Megújítva
UNIMEIX Újrahasznosítható Pamut Menet( 4 Színben 20 Db ),Újrafelhasználható Bambusz Szálak a Smink Lemosó Párna,Fenntartható Termékek|Zéró Műanyag(a Mosható Szennyes Zsákba, Kerek Doboz, Tároló )

UNIMEIX Újrahasznosítható Pamut Menet( 4 Színben 20 Db ),Újrafelhasználható Bambusz Szálak a Smink Lemosó Párna,Fenntartható

 
HUF 2698.65

Jelen van
A boltban

✔️BIZTONSÁGOS ANYAG : újrahasznosítható pamut kört Tett a bambusz szál,Ezek a természetes párna lágy ahhoz, hogy használható minden bőrtípusra, még az érzékeny bőr, száraz bőr, baba érzékeny bőrét. ✔️KIVÁLÓ GYŰJTEMÉNY : A készlet tartalma 20 db(4 színben) bambusz pamut fordulóban,1 organikus pamut hálós táska,1 szép hordó alakú tartály,persze, ezek 100% - ban biológiailag lebomló anyagokból!. ✔️JOBB TARTÓSSÁG : 3 réteg kialakítása,Vastagabb, mint a vezető márka, pamut párna.Ezek Újrafelhasználható Párna van a TARTÓSSÁG utolsó keresztül több száz használja majd mossuk ciklus. ✔️Nagy a Home & Utazás Barátságos: Voltunk benne, hogy egy organikus pamut zsinóros szennyes zsákba, s egy kör alakú tároló konténer, hogy használja, illetve tárolja a újrahasználható organikus pamut fordulóban még könnyebb.Tökéletes a rövid, illetve hosszú utazások el,Teszi a tökéletes ajándék smink szerelmeseinek, valamint környezetbarát rajongók!Egy nagyszerű választás a Koszorúslányok Ajándék, születésnapi Ajándék, a legjobb Barátom, Ajándék, anya ajándéka, tanár ajándékokat. ✔️AJÁNDÉK ÖTLET : biológiailag Lebomló anyag, zöld, környezetbarát, compostable, valamint lebomló, még akkor is, ha végre dobni, nem teher a földre.Csak egyetlen föld, a haza veled!Védjük a környezetet, a családot, barátokat.Miért válassza UNIMEIX bambusz szálak a smink pad? 1、, Mert a smink pad készült 100% - ban természetes anyag, ez compostable, illetve biológiailag lebomló, még akkor is, ha figyelmen kívül hagyják, hogy nem terheli a föld! 2、Bambusz szál anyag alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt. 3、Nulla műanyag csomagolás, a kör alakú tároló tartály készült lebomló anyag!Tartozékok : 4 színek 20 Db Bambusz szálak a smink pad 1 x Pamut zsinóros szennyesét 1 x kerek container In érdekében, hogy csökkentse a műanyag szennyezés, keményen dolgozunk rajta!.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok