• Kedvezmény
  • Megújítva
Aranyos Kutya Élettani Nadrág Pelenka Egészségügyi Kutya Nadrág Bugyi Rövidnadrág Kicsi Közepes Kutya Pelenka Pet Supplies Fehérnemű ZRONG (Szín : Kék, Méret : S)

Aranyos Kutya Élettani Nadrág Pelenka Egészségügyi Kutya Nadrág Bugyi Rövidnadrág Kicsi Közepes Kutya Pelenka Pet Supplies

 
HUF 2960.55

Jelen van
A boltban

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 1. Pamut anyagból, nagyon kényelmes, lélegző. 2. Ez rugalmas, a zsinóros design megfelelően lehet beállítani, hogy a méret a baba. 3. Ne aggódj, nem esik le, könnyen fel, majd vegye le. 4. Használata közben, tedd a párnát a alsónadrág (fix net design). 5. Milyen nagyszerű ajándék ötlet a tulajdonos egy négy lábú barátom.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok