• Kedvezmény
  • Megújítva
Shanrya Fürdő Nettó Táska, Gyakorlati Kényes Nagy Kapacitású tapadókorong Fürdő Játék Táska Rendet A nappaliban Tárolására Játékok(Elefánt)

Shanrya Fürdő Nettó Táska, Gyakorlati Kényes Nagy Kapacitású tapadókorong Fürdő Játék Táska Rendet A nappaliban Tárolására

 
HUF 10125.00

Jelen van
A boltban

Készült biztonságos, környezetbarát poliészter anyag, minőségbiztosítás.Nagy kapacitású, tedd le egy csomó játék, jobb légáteresztő, játékok tárolt belül szárad ki könnyen.Kényelmes tárolási, tedd gyermekjátékok, hogy belül már nem, hogy attól fél, hogy elveszíti őket, mert a gyerekek hagyja őket szanaszét.Számos szép minták, színek közül lehet választani, hogy megfeleljen a dekoráció a ház.Nem korlátozódik fürdőszoba használata.Használhatja, hogy rendet a nappaliban, akkor az áruház játékok, illetve az egyéb tételek.Szolgáltatás : 1. Számos szép minták, színek közül lehet választani, hogy megfeleljen a dekoráció a ház.2. Kényelmes tárolási, tedd gyermekjátékok, hogy belül már nem, hogy attól fél, hogy elveszíti őket, mert a gyerekek hagyja őket szanaszét.3. Nem korlátozódik fürdőszoba használata.Használhatja, hogy rendet a nappaliban, akkor az áruház játékok, illetve az egyéb tételek.4. Nagy kapacitású, tedd le egy csomó játék, jobb légáteresztő, játékok a bent tárolt száraz többet easily5. Készült biztonságos, környezetbarát poliészter anyag, minőségbiztosítás.Specifikáció : Elem Típus : Fürdő Szervező Bag Material : Poliészter Csomag Lista : 1 x Szervező Táska.


Egyéb jellemzők

Item Type:
Bath Organizer Bag
Material:
Polyester 
Package List:
1 x Organizer Bag :

Hasonló ajánlatok