• Kedvezmény
  • Megújítva
HOTACE 11PCS Benőtt Köröm Eszközök Kit Szakmai Lábujj Köröm Manikűr Clipper Meghatározott Benőtt Vastag a Köröm, Rozsdamentes Acél, Pedikűr, Benőtt Köröm Szett(Fekete)

HOTACE 11PCS Benőtt Köröm Eszközök Kit Szakmai Lábujj Köröm Manikűr Clipper Meghatározott Benőtt Vastag a Köröm, Rozsdamentes

 
HUF 2023.65

Jelen van
A boltban

Anyaga : Prémium rozsdamentes steel Package a Következők : 1 × Benőtt Köröm Korrektor;1 × Benőtt Köröm Clipper;1 × Benőtt Köröm Fájl;1 × Köröm bőrfeltoló;1 × Köröm Emelő;1 × Cuticel Eltávolító;1x körömvágót;1x Átlós körömvágót;3x Foot Kallusz Borotva(10db penge+csere fej+Láb Kallusz Borotva). Lassan fokozza, amíg van értelme a terjeszkedés (fájdalom nélkül). Ez okoz köröm komoly deformáció, köröm elvesztés, valamint a láb szaga;4.Hogyan kell használni?1.Fokozza enyhén minden 10 perc;6. Vegye be a lábát a vízből 30 perc után, várjon 15 percet, hogy a láb száraz;7.Minden termék kiváló minőségű, rozsdamentes acél, rozsda-igazolás, valamint tartós. Távolítsa el a berendezések, a köröm, az átalakították, akkor töltse ki néhány egészségügyi vatta alatt a ferde szög, hogy megakadályozzák a rebound.Különösen alkalmas vastag körmök, valamint a benőtt köröm. Egy kézzel tartani a középső fulcrum az eszköz, csavaró az anyát, hogy rögzítse az eszközt, a köröm, a másik kezét. 【Benőtt Köröm Korrektor】 : Benőtt pedikűr készlet fogadja el a kart mechanika változtatni a szög a köröm növekedési, hogy egy nagy érdekel a köröm tartani a köröm egészséges, A körmök fokozatosan ellaposodik, majd kitágulnak, s nem nő be. Áztassa lábát 15 percig meleg vízzel;2.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok