• Kedvezmény
  • Megújítva
Nhlzj Tiszta, Fényes Fali Smink Tükör, Rozsdamentes Acél Nagyító Fali Fürdőszoba Tükör érintőképernyő, 360 fokban Forgatható Forgatás, 8 Hüvelyk (Szín : Arany Méret : USB)

Nhlzj Tiszta, Fényes Fali Smink Tükör, Rozsdamentes Acél Nagyító Fali Fürdőszoba Tükör érintőképernyő, 360 fokban Forgatható

 
HUF 2023.65

Jelen van
A boltban

【Megfelelő Szabályozható Fény】Ez a fény fali tükör Megvilágított természetes fehér LED-es nappali fény, Ez a legjobb mesterséges fény lehetőség alkalmazása smink, nyissa meg a fényerőt a felvétel igényeinek megfelelően a környezetre. 【3 X Erős Nagyításban】3 X nagyítás, pontosság extra pontosság, például alkalmazása kontaktlencse, szemöldök szőrtelenítésre & nem szédülök, ez A tükör, akkor garantált, hogy a tükörképét látod, pontos, hogy az igazi élet. 【Kiterjeszti Karját】Tökéletes bárkinek szorosan a hiúság hely ez a tükör célja egy hosszabb kar, hogy simán kiterjesztése, majd húzza ki.Miutánu2019re kész, majd hajtsa fel a kart, majd toljuk vissza a falhoz újra. 【Minőségbiztosítási & Szerviz】Termék minőségét igazolta, hogy nem áramköri hiba akkor fordul elő.Ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, forduljon hozzánk, mi nyújt kielégítő megoldást.Kockázat nélkül vásárol. 【Egyszerű Telepítés】 Tartalmazza a szerelési hardver, sablonok, valamint utasításokat.Dugja be a csatlakozóaljzatba, energiatakarékos, környezetbarát, amely biztosítja, hogy soha nem veszíti el erejét, hogy a tükör.Vannak különböző módon, hogy válasszon.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok