• Kedvezmény
  • Megújítva
A gyermekek Sampon Sapka, Állítható Baba Fürdés Sapka Baby Shower Sapka Védi a Gyermekek Szeme, Füle a Baba Sampon(Sárga+kék)

A gyermekek Sampon Sapka, Állítható Baba Fürdés Sapka Baby Shower Sapka Védi a Gyermekek Szeme, Füle a Baba Sampon(Sárga+kék)

 
HUF 7938.00

Jelen van
A boltban

A fej kerülete állítható, alkalmas a gyermekek, mind a felnőttek.A megfelelő mennyiségű rugalmasságát nem köti a baba fejét szorosan, növeli a viselet.Tudja védeni a gyermekek szeme, füle a nedvességtől fürdetés közben, vagy hajvágásban.A puha, környezetbarát PE anyagból, tartós, anti‑aging.Nagyon alkalmas a baba sampon, árnyékolás, valamint hajvágás, így jó élmény a gyermekeknek, nagyon hasznos, de kényelmes.Szolgáltatás : 1. A fej kerülete állítható, alkalmas a gyermekek, mind a felnőttek.2. A puha, környezetbarát PE anyagból, tartós, anti‑aging.3. Tudja védeni a gyermekek szeme, füle a nedvességtől fürdetés közben, vagy hajvágásban.4. Nagyon alkalmas a baba sampon, árnyékolás, valamint hajvágás, így jó élmény a gyermekeknek, nagyon hasznos, de kényelmes.5. A megfelelő mennyiségű rugalmasságát nem köti a baba fejét szorosan, növeli a viselet.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Baby Shower Cap Material : PEColor : Sárga + Blue Suitable Életkor : 3 éves +Méret : Kb. 240 x 255mm / 9.4 x 10in Csomag Lista : 10 x Baby Zuhanyt Kap.


Egyéb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Baby Shower Cap
Material:
PE
Color:
Yellow + Blue
Suitable Age:
3 years old +
Size:
Approx. 240 x 255mm / 9.4 x 10in
Package List:
10 xBaby Shower Cap :

Hasonló ajánlatok