• Kedvezmény
  • Megújítva
Puha Hotel Minőségű Párna Vissza Gyomor Oldal Talpfa, Ágy, Párna, Nyaki Fájdalom, Szenvedők (Szín : Fehér, Méret : 48x74cm)

Puha Hotel Minőségű Párna Vissza Gyomor Oldal Talpfa, Ágy, Párna, Nyaki Fájdalom, Szenvedők (Szín : Fehér, Méret : 48x74cm)

 
HUF 7830.00

Jelen van
A boltban

【Lélegző Fedezze】Az ágy, párna fedél készült prémium szövet anyag, hogy maradjon puha, jól szellőző, száraz.Nem számít, hogy milyen alszik pozíciók jobban tetszik, akkor mindig a tapasztalat öt csillagos szálloda luxus otthon minden este.Alkalmas oldalon, gyomor, vissza talpfa. 【Minőségű Alvás Párna】 Alapján ergonomikus kialakítás, állítható párna biztosítja hotel minőségű, puha, valamint az ajánlat cég támogatása szükséges ahhoz, hogy a nyak a sorban. 【Közepes Puha, Hipoallergén】 A shell puha, légáteresztő, megakadályozza, hogy allergén kérdések.Mikroszálas kitöltése teszi a párnát támogató, valamint antiallergén.Ugyanakkor fogja tartani tartós forma, amely barátságos oldalon talpfa vagy a gyomor talpfa. 【Tartós & Nem-shift】A nem-shift építés biztosítja, hogy a párnát nem megy lapos vagy slip alól, nem számít, melyik testhelyzet inkább. 【Építési】 A design hotel egy lélegző bélés, amely megakadályozza a kellemetlen faszok, irritáció.Ez is biztosítja a maximális kényelmet semmilyen testhelyzet. ▶Műszaki adatok : ●Neve : Párnák●Méret(Hxszxm) : 48 X74 CM●Anyag : Pamut●Töltet : Poliészter▶a Csomag tartalmazza : 2 x Pillows Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem tartoznak▶Felhasználói Útmutatók●Amikor Párna a vákuum pecsét az első alkalom,lehet tapsolni a párnát a kezét, hogy gyorsan visszatér az eredeti alakját,majd 30 percet kell várni a jobb eredmények●Amikor a párnát úgy tűnik, homorú,ugyanaz a módszer, mint 1,nekik 2-3 óra napozó rendszeresen, az egészségesebb használja▶Megjegyzés : ●Tiszta egyszer egy fél hónap, élvezze az egészséges alvás●Rutin sütkérezik a napfényben fog újjáéleszteni, majd frissítse a párnák●annak érdekében, hogy meghosszabbítja az élettartamát a párnát, kérjük, használja a párnahuzat,ez teszi a könnyebb tisztítás●Miatt a fény, a képernyő beállítás különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép●Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.


Egyéb jellemzők

●Name:
Pillows
●Size(LxWxH):
48X74CM
●Material:
Cotton
●Filling:
Polyester
▶Package included:
2 x Pillows :
Only the above package content, other products are not included :
▶User Guides :
●When you take Pillows out of the vacuum seal the first time,you can clap your pillow with your hand to make it quickly return to the original shape,and wait 30 minutes for better results :
●When the pillow appears concave,the same method as 1,give them 2-3 hours of sun bathing regularly, for healthier use :
▶Note:
●Clean once in half a month and enjoy a healthy sleep :
●Routine basking in the sunshine will revitalize and refresh your pillows :
●In order to prolong the lifespan of your pillow, please use a pillowcase,this makes cleaning easier :
●Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures :
●Please allow slight dimension difference due to different manual measurement :

Hasonló ajánlatok