• Kedvezmény
  • Megújítva
WLDOCA Súlyozott Mellény 10kg, a Gravitáció Fitness a Férfiak, a Nők, a Futó Edzést, Kocogás, Gyaloglás Tornaterem erősítő Edzés

WLDOCA Súlyozott Mellény 10kg, a Gravitáció Fitness a Férfiak, a Nők, a Futó Edzést, Kocogás, Gyaloglás Tornaterem erősítő

 
HUF 17400.15

Jelen van
A boltban

Dupla merész csat : Fém csat, nem rozsdás, nem fakul, dupla vastag, további stabilizálja a homok dzseki, hogy a gyakorlat kényelmesebb.Állítható rögzített csat : A rögzített csat a teherviselő mellény állítható hosszúságú, valamint alkalmas a különböző formájú test, könnyen használható, kényelmes.Színes homok-töltés : a belső teherhordó homok öltöny készült pormentes színes homok speciálisan kezelt, hogy megakadályozzák az alacsony sűrűség, valamint annak biztosítása, a viselet.Jó vízálló, légáteresztő : ez a teherviselő mellény készült Oxford szövet, ami a teherviselő mellény jó kopásállóságú, tartósság.Hemming design : A vörös hemming design nem csak javítja a keménység, a homok, a kabátot pedig nem könnyű, hogy nyissa meg a sort, hanem hatékonyan megakadályozza, homok szivárgás is gyönyörű.Név : Súly vest Material : Oxford cloth Style : buckle Specification : 10kg Application : futás, a gravitáció képzés, cycling Size : 50*23*10 10kg Features : 1. A teherviselő homok ruhadarab készült légáteresztő, kényelmes Oxford szövet, ami a homok ruhadarab jó kopásállóságú, durability2. A rögzített csat lehet beállítani, hogy megfeleljen a különböző test shapes3. Fém csat, nem fog a rozsda meg nem fakulnak, hogy további stabilizálja a homok jacket4. A vörös szegély kialakítása miatt a homok kabát nem könnyű, hogy a vonal, szünet, tégla, homok, pedig ez is gyönyörű, generous5. A belső teherhordó homok öltöny készült színes homok, a maradék a tiszta házban, így viseld kényelmesen során exercise6. A homok öltöny fogadja el a multi-szakasz határvonalak, hogy a töltelék nem könnyű esik, de célszerű, hogy wear Packing lista : 1*súly mellény.


Egyéb jellemzők

Application:
running, gravity training, cycling
Size:
50*23*10 10kg
Features:
1. The weight-bearing sand garment is made of breathable and comfortable Oxford cloth, which makes the sand garment have good abrasion resistance and durability :
2. The fixed buckle can be adjusted to suit a variety of body shapes :
3. Metal buckle, will not rust and will not fade to further stabilize the sand jacket :
4. The red edging design makes the sand jacket not easy to get off the line, break, and leak sand, and it is also beautiful and generous :
5. The inside of the load-bearing sand suit is made of colored sand from the residue of the clean house, so you can wear it comfortably during exercise :
6. The sand suit adopts multi-section dividing lines to make the filling not easy to fall, and it is convenient to wear :
Packing list:
1*weight vest :

Hasonló ajánlatok