• Kedvezmény
  • Megújítva
2 Csomag Dermaction Plusz által watsons speciális Anti-Ageing Időt Fordított SPF 50+ PA+++ Nappali Krém. Jótékony komplex Agebloc. Gyorsan felszívódó, UV-védelem, Nem zsíros. (50 ml/csomag)

2 Csomag Dermaction Plusz által watsons speciális Anti-Ageing Időt Fordított SPF 50+ PA+++ Nappali Krém. Jótékony komplex

 
HUF 13348.80

Jelen van
A boltban

Ez a különleges összetételű, hogy csökkenti a megjelenése finom vonalakat, ráncokat, valamint védi a bőrt a káros UVA, illetve az UVB sugarak, mert a bőr idő előtti öregedés, sötét helyen.Age Bloc : Ad antioxidising hatás, pótolja a bőr energia szintek, valamint védi a bőrt a környezeti károkat.Nedves SR 3 D Technológia : kínál hatékony anti-szomjúság hidratálás hozzáadásával, illetve zár nedvesség a bőr, hogy megakadályozzák a bőr kiszáradását.Bio Peptide : anti-aging tulajdonságai, segít növelni a bőr színezete, kisimítja a bőrt.B-tox : csökkenti a ráncok, a finom vonalak, hogy felfedje sima, puha bőr.Használat : vigye fel egyenletesen az egész arcát, mielőtt a napfénytől.Újra a hosszabb ideig tartó napozás vagy erős izzadást.Színezék mentes, Paraben mentes, Lanolin ingyenes.Tárolás : tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.ingyenes!!Nyomon követési számot matrica Thai_product, szuvenír a Thai_product., Magas Minőségű & Services által Thai_product.Figyelmeztetés : csak külső használatra.Tartsa távol a gyerekektől.Kerülni kell a szembejutást.Ha kapcsolatba kerül, öblítse le azonnal vízzel.Ha irritáció lép fel, ne használja, illetve forduljon orvosához, ha szükséges.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok