• Kedvezmény
  • Megújítva
ZXXL Férfi Manöken Férfi Manöken Test Varrás, Plus Size Fél Test Szabó Bábu, Állítható Magasságú Felnőtt Férfi Ruha Formában Törzs Kerekekkel, Könnyen Összeszerelhető (Méret : Modell 46)

ZXXL Férfi Manöken Férfi Manöken Test Varrás, Plus Size Fél Test Szabó Bábu, Állítható Magasságú Felnőtt Férfi Ruha

 
HUF 3793.50

Jelen van
A boltban

♥ Anyag : A manöken készült szövet, fém cső fém alap, funkcionális, de kecses modell. ♥ Stabil Fém Alap : A nagy fém alap kínál, támogatja a próbababa, valamint a különböző díszek rajta.Ez biztosítja, mert nem friss de határozottság, a manöken. ♥ Magassága Állítható : Manöken törzs magassága állítható.Lehetővé teszi, hogy testre a ruha formája, hogy a magasság egy pillanat alatt. ♥ Multifunkciós : Állítható ruha formában használja a varrás projektek vagy, mint egy bemutató darab. ♥ Könnyen Összeszerelhető : Könnyen mozgatható, illetve ne szerelje szét, akkor töltse ki a közgyűlés, illetve ne szerelje szét a perc. ♦ A termék leírása : Az állítható próbababa készült fém cső fém alap - funkcionális, de kecses modell, amely varrás projektek vagy, mint egy bemutató darab♦ Termék tulajdonságok : - Anyaga : Szövet, fém cső fém alap - Méret : 36/38/40/42/44/46♦ a Termék jellemzői : - Segítségével, hogy díszítse a varrás stúdió - Ez kemény, tartós, így lehet elviselni több ruhát, mint mások - Magasság-beállítás lehetővé teszi, hogy testre a ruha formája, hogy a magasság a snap - Fém állvány célja, hogy a ruha formája, stabilabb, könnyebben használható össze, hogy megmentse több helyet♦ Csomag Tartalmazza : - 1 x Manöken Törzs♦ Megjegyzés : - Kézi mérés, termék méret létezhet 1 ~ 3 cm-es hiba - Termékeket veszik a kedves, de mivel a fény, a berendezések, a felvételi szög, a felbontás a számítógép, ott lesz a kis színes különbség, a fajta győzni - Képek a referencia, az egyedi méret a méret a vásárlás.


Egyéb jellemzők

- Material:
Cloth, metal tube and metal base
- Size:
36/38/40/42/44/46
♦ Product features:
- Using to decorate your sewing studio :
- It is tough and durable, so it can bear more clothes than others :
- Height adjustment lets you customize the dress form to your height in a snap :
- Metal stand is designed to make the dress form more stable and easier to use and pack to save more space :
♦ Package Include:
- 1 x Mannequin Torso :
♦ Note:
- Manual measurement, product size may exist 1 ~ 3 cm error :
- Products are taken in kind, but due to light, equipment, shooting angle and resolution of the computer, there will be small color difference, in kind prevail :
- Pictures for reference, the specific size to the size of the purchase :

Hasonló ajánlatok