• Kedvezmény
  • Megújítva
YIU. Tablet PC Esetben Táska Ujjú Mintás Flip Védelem PU Bőr Pénztárca Tablet tok iPad Pro 12.9 2018 Mágneses Ultra-Vékony Anti-Csepp Konzol Kártyahely Ügy (Szín : Kiterjedő Szeme Panda)

YIU. Tablet PC Esetben Táska Ujjú Mintás Flip Védelem PU Bőr Pénztárca Tablet tok iPad Pro 12.9 2018 Mágneses Ultra-Vékony

 
HUF 4860.00

Jelen van
A boltban

Kompatibilitás : Ezt a terméket csak akkor alkalmazható, i Pad Pro 12.9 a 2018-as, illetve nem alkalmazható bármely más modell.Kérjük, legyen óvatos, hogy elkerülje a hibákat, ha a megrendelések.Mi is eladni más típusú tabletta esetekben.Üdvözöljük a boltba, hogy megtekinthesse.Ez okos védő burkolat magas minőségű TPU puha héj védi a készüléket a hatások, csepp, hatásai.A PU bőr megjelenését akadályozza a tablet a karcolás.Ez a könnyű, mind védő.Ez okos védő burkolat magas minőségű TPU puha héj védi a készüléket a hatások, csepp, hatásai.A PU bőr megjelenését akadályozza a tablet a karcolás.Ez a könnyű, mind védő.Van egy kártya slot a védőburkolat, hogy a személyi IGAZOLVÁNY, közlekedési kártya, bankkártya, stb.meg kell, hogy menjen ki.Van is egy cash mappát, hogy egy kis pénzt is kényelmesebb önnek, hogy menjen ki.A flip funkció, a shell lehet alakítani egy megfigyelés asztalra, majd a billentyűzet polcon.Ez alkalmas arra, hogy videókat a kocsiban, a pontos kivágás, valamint nyílások, illetve könnyen kezelhető a funkciók, a tablet.Funkció : Ez a termék különféle modelleket, mintákat.Üdvözöljük a boltba, hogy ellenőrizze!Pontos metszés : A pontos vágás lehetővé teszi, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes funkciót (gombok, hangszóró, kamera).Magas minőségű anyagok : Készült high-end PU bőr, a védő sima shell, valamint a masszív megjelenés, valamint a puha mikroszálas belső szerkezet biztonsága érdekében az i Pad kijelzőjét.Megtekintése, majd írja be a folyamatos mód : Egy kényelmes állni, filmnézéshez vagy a gépeléshez.A speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy beállítsa a betekintési szög, vagy átalakítani a helyzet, hogy vízszintes nézet módban.Hogyan találja meg a model1. A [Beállítások]2. Kattintson General3. Kattintson A Device4. A modell.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok