• Kedvezmény
  • Megújítva
AWJ Női Próbababa Varrás Manöken Női Ruha Formája, Női Bábut a szabók Próbababák Mozgatható Kerekeken, Divat Iskolai Projekt Modell Kijelző

AWJ Női Próbababa Varrás Manöken Női Ruha Formája, Női Bábut a szabók Próbababák Mozgatható Kerekeken, Divat Iskolai

 
HUF 5440.50

Jelen van
A boltban

Állítható Magasság : Varrás manöken beállítása magasság testre a ruha formája, hogy a magasság egy pillanat alatt.Standard Méret : tökéletes különböző típusú ruhák.Könnyű : Ez a mini fél skála ruha formák modell állvány könnyű, könnyen hordozható, helytakarékos.Tartós : Frissített fém állvány vagy hab anyag , hogy a szabó dummy formában, állandó, illetve tartós ahhoz, hogy támogassa mini ruha, ruha, esküvői ruha, dekorációs kellékek.Többfunkciós : Méret varrónő használható design képzés, vágás, drapping gyakorlat, valamint az kicsi vagy nagy divat ruházat kijelzőn. ?A modell azt mutatja, hogy a legjobb divat ruhák.Nagyon alkalmas az iskolák szabó műhelyek.A próbabábu használható sokáig.Úgy tervezték, hogy tartsa a divat naprakész. ?Jellemzők : - Rozsdamentes acél fejét borító, fém, rozsdamentes acélból készült, egyszerű, de stílusos. - Állítható magasságú, elég könnyű manőverezni, könnyű, de disassembles könnyen a közlekedés. - Tartós modell törzs lehet illeszteni csapok, számos tűk használata. - Teljes mértékben állítható ruha formában használja a varrás projektek vagy, mint egy bemutató darab. ?Tulajdonságok : - Anyaga : Hab + Műanyag + Fém - Méret : S, M, L, XL, XXL - E, hogy össze : Igen. ?Csomag tartalma : 1 x Női próbababa (Kiegészítők, mint a díszek a képen nem szerepel.) ?Megjegyzés : - lehet, hogy hiba 1-3 cm-miatt kézi mérés. - Lehet, hogy kromatikus aberráció miatt a különbség a között, hogy a felvétel lámpa, meg a kijelzőn.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.


Egyéb jellemzők

- Material:
Foam + Plastic + Metal
- Size:
S, M, L, XL, XXL
- Whether to assemble:
Yes.
? Package content:
1 x Female mannequin (Accessories such as ornaments in the picture are not included.) :
? Note:
- There may be an error of 1-3 cm due to manual measurement. :
- There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product. :

Hasonló ajánlatok